St.anton

2009-12-11
14:45:26

Det är så synd om oss :P

Som vi hade gissat var det uppehåll i onsdags och självklart var vi uppe i berget innan 9. Inte ett moln på himlen och puder så långt du kan se, men det var också mkt folk med fetlagg på sig. Och mkt riktigt det blev uppkört på bara ett par timmar, men de timmarna var så grymt uppskattade av alla som var uppe. Emil tog sina Gotama skidor (en allround skida som går bra i lössnö) på jungfru tur och en av dem lyckades gömma sig under snön när han rasa, så vi gick och pulsa runt i brant lössön i ca 40 min! Men som tur var hittade Emil skidan precis när vi var på väg att ge upp. Efter detta kände vi att det var dags för lunch vilken bestod av nudlar som vi hade proppat ner i våra nyinköpta termosar. När vi sitter och äter våra nudlar ser vi att en ny lift öppnar, vilket innebar att en helt ny del av berget öppnades upp. När vi ätit upp tog vi oss direkt dit och på bara den lilla tiden hade det mesta blivit uppkört, men vi hittade lite orört och det är därifrån som puderbilderna nedan kommer ifrån. Efter närmare 6 timmars riktigt hårt åkning tog vi oss ner och tog oss en afterski öl. Alla var helt slut och Patrik hade lyckats göra illa knäna pga att hans hellbent inte löste ut sig när han rasade.  På kvällen var vi på inflyttningsfest hos Petra, Elin och Sara, sen gick vi till Funky Chicken, där det var svenskkväll, vilket räcker som beskrivning :P Jag var hemma och sov vid 3, sen var det uppgång kl 7.30 för att jag hade lovat Petra, Sara och Olle att jag skulle med dem upp på berget, de vissade sig att de hade kollat film efter utgången så det hade bara fått en timmes sömn :O Vädret var verkligen inte lika bra som onsdagens men det var nästan folktomt. Vi var bara uppe i ca 1.5 h sen åkte jag hem och hade en riktig lugn och skön dag, vi såg filmer och åt chips.

 

Idag blir en till lugn dag, har fortfarande träningsverk från onsdagen, jag har aldrig känt så här tidigare efter en skiddag. Vi ska nog in till arl. Rock och surfa och även publicera detta inlägg. Det ser ut att ha snöat i natt och vi har hört att det ska komma ett jätte dump idag så imorgon är vi nog uppe på berget igen, men tyvärr har inte kylan slagit än så snön smälter bort sakta, lyckligtvis kommer nya snöfall med jämna mellanrum. Tyvärr fick vi inte jobbet som vi sökte, men om det dök upp ngt nytt så skulle han ringa oss, på väg hem från tvättstället (där vi hade sökt jobb) började Patrik och jag lägga upp en plan på en bildserie som vi tänker ta under vintern. Förhoppningsvis kommer det att börja dyka upp bilder här från den bildserien om ett tag, men så länge får njuta av onsdagens bilder.

 

Enjoy the pics!!

 

Patrik i liften

 


 

Utsikten från liften!

 


 

Emil glassar i solskenet

 


 

Vyn från toppen

 


 

Smile and wave boys!

 


 

 

 


 

Dags för lunch

 


 

Fredrik slog på stort med pasta med köttfärssås och en cola, kalaset gick gick på 13 euro...

 


 

... medans vi åt macka och nudlar...

 


 

...vilket inte alla såg ut att uppskatta:P

 


 

Fredrik i pudern!

 


 

Patrik flyter oförtjänt bra i lössnö :P

 


 

Den nuvarande skrivbordsbilden!

 


 

Fredrik lycklig efter puderåket

 


 

Emil njuter i solen (igen)


Kommentarer:
#1: Sterling

Feeelix! försök ta er upp sen på north face! är galet bra puder åkning, se dock upp för en liten ravin på kanten, men tro mig, helt galet bra offpist ställe, å sen stuben också men där har ni säkert varit :)

2009-12-11 @ 19:11:33
#2: Din lilla kusin Filippa

Hej Felix!

Ser ut som du har det gött i st anton!

Igår snöade det för första gången på riktigt i Nyköping :D I torsdags var jag lucia för skolan, det var kul! Hoppas ni får det kul och att snön håller sig hela säsongen / Kramar F

2009-12-12 @ 21:01:10
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: